Κωνσταντίνος Πίσιοσ - Ομοιοπαθητικός Ιατρός
Home Home Home ENGLISH
 
TESTIMONIALS
 
ΗΛΙΑΣ ΛΑΔΑΣ, dance master - Los Angeles, Η.Π.Α.

Όπως γνωρίζετε, η δουλειά μου ως χορευτής είναι πολύ απαιτητική και έχω συχνά τραυματισμούς και εξάντληση. Με την Ομοιοπαθητική έχω βρει την λύση, αφού κάθε φορά που χτυπώ, πονώ ή έχω οποιοδήποτε πρόβλημα, τηλεφωνώ στον γιατρό μου, Κωνσταντίνο Πίσιο και μου λέει τι ομοιοπαθητικό να πάρω ώστε γρήγορα και εύκολα να μου περάσουν οι ενοχλήσεις.
Η δράση του ομοιοπαθητικού είναι τόσο γρήγορη που εκπλήσσομαι κάθε φορά που το παίρνω .
Τα προβλήματα που είχα με τον Αχίλλειο τένοντα κατά τη διάρκεια του “Dancing with the Stars” αντιμετωπιζόντουσαν εύκολα με ένα χάπι, χωρίς παρενέργειες, συνεχίζοντας την προπόνηση και τις άλλες ασχολίες μου (φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, διδάσκοντας χορό) ξεχνώντας ότι είχα πρόβλημα.
Ο γιατρός μου με γλίτωσε όμως και από κάποια σοβαρά στομαχικά προβλήματα που είχα. Τώρα δεν έχω καμιά ενόχληση.
Η ενεργεία μου είναι πάντα ψηλά, και όταν πέφτει, με ένα χάπι μόνο, ανεβαίνει και νιώθω πάλι δυνατός ώστε να μπορώ να νικήσω.
Συστήνω ανεπιφύλακτα τον γιατρό μου σε όλους, γιατί έκτος από εξαίρετος ομοιοπαθητικός με μετεκπαίδευση στην Αμερική, Αγγλία, είναι και ειδικός παθολόγος, οπότε μπορεί και γνωρίζει και τις 2 πλευρές της ιατρικής ώστε να κρίνει, κάθε φορά, τι είναι καλύτερο για τον ασθενή.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ , Ph.D.
Καθηγητής οικονομικών στο City University – Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.

Κατά τις 15 Μαΐου πήγα στο γυμναστήριο για την συνηθισμένη προπόνηση. Λόγω των ποδηλατικών φιλοδοξιών μου, δίνω ιδιαίτερη έμφαση στις ασκήσεις που δυναμώνουν τα πόδια. Φορτώνω την μηχανή με 400 κιλά, βάρος που είναι εντυπωσιακό για τις μυϊκές μου δυνατότητες, και σταδιακά αυξάνω των αριθμό των επαναλήψεων. Αυτή την φορά δυο θαμώνες του γυμναστηρίου έτυχε να στέκονται ακριβώς πίσω από την μηχανή και μάλιστα άρχισαν να μετράνε τον αριθμό των επαναλήψεων. Όπως καταλαβαίνετε, υπήρχε πολύ καλός λόγος να «υπερβώ εαυτόν,» που όχι μόνον το κατάφερα αλλά απέσπασα και ευνοϊκά σχόλια. Πως γίνεται ένας άνθρωπος «έξυπνος» όπως εγώ να είναι τόσο βλάκας; Και όμως στην ζωή όλα είναι δυνατά, «η ζωή είναι γεμάτη από εκπλήξεις» λέει ο Pedro Navaja, και έχει δίκιο. Προσδόκα το απροσδόκητο γιατί αλλιώτικα δεν θα συμβεί ποτέ. Από την επόμενη μέρα άρχισα να αισθάνομαι έναν πόνο στον δεξί μου γοφό που στην αρχή μεν ήταν αρκετά μικρός για να του δώσω σημασία που όμως με το πέρασμα των ημερών αυξήθηκε. Μετά την τρίτη ημέρα, αν και αρνιόμουνα να το πιστέψω, ήξερα ότι το ποδηλατικό ταξίδι που είχα σχεδιάσει για το καλοκαίρι είχε εξοκείλει. Πράγματι, στις 28 Μαΐου, που πέταξα στην Ελλάδα, για να περπατήσω έπρεπε να σέρνω το δεξί μου πόδι. Από παλιά εμπειρία ήξερα ότι τέτοιου είδους τραυματισμοί χρειάζονται το λιγότερο έξι μήνες για να θεραπευτούν.

Έφτασα στην Ελλάδα το Σάββατο και χρησιμοποιώντας τρένο και ταξί έφτασα στο σπίτι μου. Από εκεί τηλεφώνησα σε ένα φίλο μου, που τυγχάνει να είναι παθολόγος και συγχρόνως ομοιοπαθητικός γιατρός, για να του αναγγείλω την άφιξή μου. Ήρθε με το αυτοκίνητό του και μαζί πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο μέρος στις νότιες ακτές της Αττικής. Στον περίπατο που κάναμε, όταν το πρόβλημά μου έγινε προφανές, χρειάστηκε να απαντήσω σε ένα καταιγισμό ερωτήσεων ανάμεσα στις οποίες ελλόχευε και η ερώτηση καρφί «πως στην ευχή σε αυτή την κατάσταση που είσαι νομίζεις ότι θα κάνεις ταξίδι με ποδήλατο;» Μέσα μου ήξερα καλά ότι το ταξίδι θα γινόταν ακόμη και εάν μου έκοβαν τα πόδια. Η πραγματικότητα όμως ήταν λίγο διαφορετική. Το τελευταίο σχόλιο που θυμάμαι να έκανε ο φίλος μου ήτανε «νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.»

Στον δρόμο για το σπίτι του φίλου μου, ο φίλος μου έκανε το λιγότερο χίλιες ερωτήσεις τις οποίες συνέχισε και όταν φτάσαμε. Ειλικρινά, πολλές εκ των ερωτήσεων μου φάνηκαν τελείως άσχετες με τον τραυματισμό μου, αλλά όπως και νά'χει το πράγμα τις απάντησα. Όταν κάποια φορά τελείωσε με τις ερωτήσεις, άρχισε να κοιτάει τις σημειώσεις του και κατόπιν δακτυλογράφησε ορισμένα στοιχεία στον υπολογιστή του και μετά από αρκετή ώρα αναφώνησε «το βρήκα!» Κατόπιν εξαφανίστηκε για να επανεμφανιστεί μετά από λίγα λεπτά κρατώντας ένα ποτήρι με νερό όπου, όπως με διαβεβαίωσε, ήταν διαλυμένο ένα ομοιοπαθητικό σκεύασμα. Ακολουθώντας τις οδηγίες του κατάπια έναν μικρό αριθμό γουλιών και όπως ήμουνα κουρασμένος ξάπλωσα στην πολυθρόνα μου. Η κούραση του ταξιδιού σε συνδυασμό με τις επτά ώρες διαφορά που έχουμε με την Νέα Υόρκη είχαν σαν αποτέλεσμα να μην αργήσω να αποκοιμηθώ, αγενέστατο μεν αλλά πολύ δύσκολο να το ελέγξει κανείς. Πρέπει να κοιμήθηκα περί τα 45 λεπτά και όταν ξύπνησα σηκώθηκα και άρχισα να ψάχνω για τον φίλο μου. Αφού έκανα δυο με τρία βήματα θυμήθηκα ότι κανονικά θα έπρεπε να σφαδάζω από τους πόνους και όμως πέραν μιας μικρής ενοχλήσεως οι πόνοι είχαν εξαφανιστεί. Αυτό που είχε γίνει ήταν αδιανόητο, εκτός εάν ο ύπνος μου είχε διαρκέσει έξι μήνες και όχι μόνον 45 λεπτά. Ο φίλος μου είπε ότι για να φύγει και ο υπόλοιπος πόνος, θα έπρεπε να ξεκουράσω το πόδι μου για μερικές ημέρες και επίσης μου έγραψε μια συνταγή για ένα άλλο ομοιοπαθητικό φάρμακο, το οποίο αγόρασα και έλαβα μόλις άνοιξαν τα φαρμακεία. Από τότε η κατάστασή μου βελτιώθηκε και έφτασε σχεδόν σε επίπεδο τελειότητας.

Οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν και για να δω εάν πράγματι είχα θεραπευτεί έκανα ένα μικρό ταξίδι με το ποδήλατο. Ανέβηκα από την Αθήνα μέχρι την κορυφή της Πεντέλης (1050 μέτρα υψόμετρο) και το γοφός μου δεν μου προξένησε την παραμικρή ενόχληση.

ΥΓ Περίπου είκοσι πέντε μέρες από τότε που έλαβα το ομοιοπαθητικό σκεύασμα ξεκίνησα για το προγραμματισμένο ποδηλατικό ταξίδι. Ποδηλάτησα κατά μήκος της Βόρειας Πελοποννήσου μέχρι την Πάτρα και από εκεί πέρασα στην δυτική Στερεά και μετά στην Ήπειρο. Από την Ήπειρο πέρασα στην Αλβανία, μετά στην Κροατία, στο Μαυροβούνιο, στην Βοσνία, πάλι στην Κροατία, στην Σλοβενία, και τέλος έφτασα στην Τεργέστη. Από την Τεργέστη ποδηλάτησα προς τα νότια κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Ιταλίας μέχρι το Μπρίντιζι. Από το Μπρίντιζι πήρα το πλοίο μέχρι την Πάτρα και από την Πάτρα πέρασα στην ορεινή Ναυπακτία όπου ανέβηκα στο χωριό ενός φίλου μου στα 1100 μέτρα. Κατόπιν επέστρεψα στην Πάτρα και από εκεί ποδηλάτησα μέχρι την Αθήνα. Η συνολική απόσταση που κάλυψα ήταν 3500 χλμ. Το ταξίδι διήρκεσε 35 ημέρες και ούτε μια φορά δεν αισθάνθηκα ενόχληση από τον γοφό μου.


ΜΑΡΙΛΥ Κ., Ιατρός - Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία

Θεωρώ ντροπή που τόσα χρόνια ευεργετούμενη εγώ και η οικογένεια μου από τη θεραπευτική αγωγή της ομοιοπαθητικής δεν έχω καταθέσει τη δική μου μαρτυρία-εμπειρία έως τώρα.
Διαπίστωσα λοιπόν ότι είναι ψυχοσωματική η αγωγή και ότι στην επιλογή του φαρμάκου παίζει ρόλο η πάθηση σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του ασθενούς. Τα φάρμακα δεν είναι χημικά, άρα, δεν έχουν παρενέργειες.
Εγώ, είχα χρόνιο αυχενικό σύνδρομο και υπέφερα από πόνους που με είχαν καθηλωμένη στο κρεβάτι, έπαιρνα συνέχεια, φάρμακα, αντιφλεγμονώδη, μυοχαλαρωτικά, με αποτέλεσμα να επιβαρύνω το στομάχι και το ήπαρ μου και να πονώ πολύ.
Αποφάσισα να ακολουθήσω την Ομοιοπαθητική.
Με δέχτηκε ο κ. Πίσιος, που μόλις είχε έρθει από την Αγγλία. Πήρε το ιστορικό μου. Πάνω από μια ώρα κουβεντιάζαμε. Με σεβασμό, ξετύλιγε το κουβάρι της ψυχής μου και του σώματος. . Η σχέση εμπιστοσύνης άρχισε να χτίζεται.
Μετά τον πρώτο μήνα θεραπείας, ήδη αισθάνθηκα καλύτερα. Εγώ δεν ξαναπήρα φάρμακα εκτός απτά ομοιοπαθητικά.
Τα ανίψια μου, όταν είχαν πυρετό έπιναν κάθε μια ώρα ένα μόνο φάρμακο, διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό και έπεφτε ο πυρετός στο πρώτο 24ωρο.Tα ανίψια έχουν μεγαλώσει με τη βοήθεια της Ομοιοπαθητικής, διαπίστωσα ότι αυτή έχει θεαματικά αποτελέσματα και στα παιδιά. Η οικογένεια μου και εγώ έχουμε ευεργετηθεί από την Ομοιοπαθητική Ιατρική, που άλλαξε πραγματικά τη ζωή μας.


Δ.Α. , αεροσυνοδός - Los Angeles , Η.Π.Α.

Ο γιος μου ήταν εμφάνισε υπερδραστηριότητα και ο Δρ. Πίσιος τον αντιμετώπισε με άριστα αποτελέσματα. Πάσχει από σύνδρομο Asperger, το οποίο είναι μια ήπια μορφή αυτισμού. Μετά τη θεραπεία του, ηρέμησε και μπόρεσε να συγκεντρώνετε με μεγαλύτερη ευκολία. Είμαι ευγνώμων για τη βοήθεια του. Επίσης, και εγώ έχω βρει ανακούφιση χάρη στη θεραπεία του. Τον προτείνω γιατί είναι πολύ συμπονετικός, μας φροντίζει σαν οικογένεια και είναι ικανότατος ιατρός.


J.M., Αναλυτής Στατιστικής - Miami, Η.Π.Α.

Δεν ήξερα τίποτα για Ομοιοπαθητική, αλλά τα προβλήματα που είχα δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με την συμβατική ιατρική. Έτσι δοκίμασα την Ομοιοπαθητική μετά από μια προτροπή φίλου που έκανε ομοιοπαθητική με τον Dr. Pisios. Ο φίλος μου είχε δει μεγάλη αλλαγή στη ζωή του καθώς και εξαφάνιση των προβλημάτων υγείας του.
Το ίδιο μπορώ να πω και εγώ τώρα μετά από μερικούς μήνες θεραπείας και να προτρέψω όλους να ζητήσουν βοήθεια από τον Dr. Pisios.


STACIE M, manager – Laguna Niguel,California –Η.Π.Α.

Είχα τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και είχα εξαντλήσει όλες τις φυσικές θεραπείες, όπως οι βιταμίνες και κρέμες, αλλά οι «εξάψεις» χειροτέρευαν. Ήρθα σε επαφή με τον Δρ Πίσιος μέσω e-mail, που τον είχα συναντήσει όταν έκανε ειδικότητα στο UCI, Irvine , στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, πριν από αρκετά χρόνια ελπίζοντας να βρω μια λύση για την εμμηνόπαυση. Είχαμε προγραμματίσει ένα ραντεβού μέσω του Skype για να συζητήσουμε το ιατρικό ιστορικό μου. Ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει αυτή τη μορφή επικοινωνίας αλλά διαπίστωσα ότι είναι ένας πολύ εύκολος και άνετος τρόπος για να εκφραστώ και να συζητήσω το ιατρικό ιστορικό μου και τα τρέχοντα γεγονότα της υγείας μου. Ο Δρ Πίσιος μου είπε να αγοράσω ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο, το οποίο ήταν εύκολο να βρεθεί στο τοπικό κατάστημα υγιεινής διατροφής, και να το πάρω το συντομότερο δυνατόν. Μετά από μόλις 24 ώρες οι «εξάψεις» άρχισαν να υποχωρούν! Ήμουν τόσο ευτυχής! Όχι μόνο το ομοιοπαθητικό φάρμακο ισορρόπησε τις ορμόνες μου, αλλά επίσης παρατήρησα ότι η χρόνιος πόνος στο λαιμό, την πλάτη και στον ώμο μου που ειχα, λογω ενός ατυχήματος πριν από έξι χρόνια, μειώνονταν. Ήμουν τόσο έκπληκτη! Είμαι πλέον σε θέση να μειώσω τα παυσίπονα που έπαιρνα τόσο καιρό με τις γνώσεις του Δρ Πίσιος , καθώς επίσης και με την καθοδήγηση του γιατρού χρόνιου πόνου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα που έχω λάβει από τον Δρ Πίσιο και τις γνώσεις του στην Ομοιοπαθητική και Συμβατική ιατρική. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε πολλούς τομείς! Σας ευχαριστώ Δρ Πίσιος !


ΟΛΓΑ A., Ιδιωτικός υπάλληλος - Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ξεκίνησα την Ομοιοπαθητική αγανακτισμένη πια να δίνω αντιβίωση στην εξάχρονη σήμερα κόρη μου. Ήταν ένα παιδί (και λέω ήταν διότι δεν είναι πια ) που κολλούσε ότι ίωση κυκλοφορούσε με αποτέλεσμα πανικόβλητη εγώ για να την βοηθήσω τις έδινα φάρμακα που μας χορηγούσε η παιδίατρος.
Αυτό γινόταν από τέλη Αυγούστου έως και τον Ιούνιο σχεδόν δυο φορές το μήνα και σε τελική το παιδί δεν καλυτέρευε αλλά συντηρούσε μια αρρωστημένη κατάσταση .Έτσι είπα να δοκιμάσω την Ομοιοπαθητική και ήρθα σε επαφή με τον Dr. Κώστα Πίσιο που άλλαξε την ζωή της κόρης μου και την δικιά μου .
Σήμερα είμαι μια ευτυχισμένη μαμά που βλέπει το παιδί της να είναι προπάντων υγιές ,δραστήριο και χαρούμενο διότι ξεπερνάει τα προβλήματα υγείας της με μεγάλη ευκολία χωρίς την χορήγηση χημικών φαρμάκων !
Χρωστώ μεγάλη ευγνωμοσύνη στον ιατρό μας Dr .Κώστα Πίσιο!


ΜΑΡΙΑ Τ., οφθαλμίατρος – Αθήνα, Ελλάδα

Ξεκίνησα να έχω ταχυπαλμίες και κρίσεις πανικού που μου δημιούργησαν μεγάλη ανασφάλεια. Πήγα στον καρδιολόγο μου που μου σύστησε μετά από όλα τα τεστ που έκανε, ότι θα ήταν μια καλή λύση για το πρόβλημα μου να κάνω Ομοιοπαθητική, αφού δεν υπήρχε κάποια θεραπεία για τα προβλήματα που είχα.
Γνώρισα τον Κωνσταντίνο Πίσιο, που είναι ένας εξαίρετος παθολόγος και ομοιοπαθητικός, ο οποίος μου έδωσε το σωστό ομοιοπαθητικό φάρμακο.
Ένιωσα πολύ καλύτερα μετά από μερικές μέρες. Τώρα μετά από μερικούς μήνες, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ τον Κ. Πίσιο για την βοήθεια του.


ΟΛΓΑ Α. 29 χρ. ιδιωτικός υπάλληλος – Αθήνα, Ελλάδα

Μετά από κάποια σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισα ,είπα να απευθυνθώ και στην Ομοιοπαθητική ,παρόλο που δεν την πολυπίστευα σαν μέθοδο.
Το πρόβλημα μου ήταν σοβαρές κρίσεις πανικού, που με περιόριζαν κ μέσα στο σπίτι και μου κατάστρεφαν την ζωή.
Κ πραγματικά ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα γιατί μέσα από αυτήν πλέον πραγματικά μπορώ και αντιμετωπίζω και ξεπέρνα με επιτυχία κάθε τι που μου συμβαίνει.
Πιστεύω πως παίζει μεγάλο ρολό και ο γιατρός που σε αναλαμβάνει!!!
Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα την θεραπείας μου και αυτό το οφείλω στον ιατρό μου Κώστα Πίσιο.
Ευχαριστώ Πάρα Πολύ.
Κ πραγματικά ,μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα σας με την Ομοιοπαθητική .Συστήνω σε όλους με σίγουρα αποτελέσματα τον δικό μου γιατρό.


ΘΕΩΝΗ ΠΛΑΣΣΑΡΑ, ιδ. υπάλληλος – Κόρινθος, Ελλάδα

100% η Ομοιοπαθητική με βοήθησε. Δεν την γνώριζα παρά μόνο σαν έκφραση. Δεν ήξερα πολλά. Αλλά ο Kων/νος Πίσιος ήταν ο λόγος που την δοκίμασα με μεγάλη επιτυχία. Γνωρίζομαι χρόνια με τον Κ.Π. Σε μια τυχαία μας συνάντηση του είπα ότι δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Μου πρότεινε να βρεθούμε και να μου πάρει ιστορικό. Με βοήθησε πολύ. Εδώ και 3 χρόνια είμαι καλά ψυχολογικά. Έχω και πάλι την χαμένη μου ενέργεια.


ΓΙΩΤΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ- δημόσιος υπάλληλος - Χαλκίδα, Ελλάδα

Ένα άρθρο σε κάποιο περιοδικό, που μιλούσε για την αντιμετώπιση ενός σοβαρού προβλήματος υγείας με την βοήθεια της ομοιοπαθητικής, με έκανε να αναρωτηθώ εάν θα μπορούσα με την ομοιοπαθητική να ξεπεράσω τα δικά μου προβλήματα υγείας; Έτσι γνώρισα τον Δρ. Κωνσταντίνο Πίσιο. Ο Δρ. Πίσιος μου εξήγησε αναλυτικά για την ομοιοπαθητική, μου ανάλυσε διάφορα άλλα περιστατικά και συζήτησε μαζί μου. Μου εξήγησε επίσης ότι η ομοιοπαθητική έχει αλλάξει και έχει εξελιχθεί. Πλέον τα αποτελέσματα της ομοιοπαθητικής τόσο σε επίπεδο υγείας όσο και στο ψυχολογικό, με κάνουν να νιώσω ασφαλής και ευχαριστώ τον γιατρό για αυτή την δυνατότητα που μου έδωσε, να έχω την υγεία μου!!!!!!!

ΜΕΛΙΝΑ Κ., ελεύθερος επαγγελματίας – Αθήνα, Ελλάδα


Θα ήθελα και εγώ να σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία για την ομοιοπαθητική ιατρική. Έπειτα από έντονο στρες, αρκετές ώρες εργασίας, άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος και ότι άλλο μπορεί να επηρεάσει τη ψυχολογία μας , η ομοιοπαθητική με βοήθησε σημαντικά. Τυχαία γνώρισα τον γιατρό, Κωνσταντίνο Πίσιο ο οποίος μου πρότεινε να ξεκινήσουμε ομοιοπαθητική έτσι ώστε να ξαναβρώ τον "θαμμένο εαυτό μου ".
Έπειτα από τη συνάντηση μας και την διαδικασία του ιστορικού ενημερώθηκα για την αγωγή και ξεκίνησα αμέσως.
Τα συναισθήματα ήταν περίεργα. Ανακαλύπτεις τόσα πολλά για τον εαυτό σου που μπορεί να μην είχες δει και αν είχες χρόνο και διάθεση να το κάνεις. Πέραν της ψυχολογικής ηρεμίας που μου προσέφερε, με βοήθησε σε χρόνιο ορθοπεδικό πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε χωρίς πια να εξαρτώμαι από μυοχαλαρωτικά χάπια. Επίσης ενίσχυσα την αυτοπεποίθηση μου
και την αυτοεκτίμηση μου και πια αισθάνομαι πιο δυνατή να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε πρόκληση.

ΝΤΑΝΙΕΛΑ Τ., hairstylist – Αθήνα, Ελλάδα


Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ξαναγεννιέσαι πιο δυνατός από ότι ήσουν και πιο αισιόδοξος. Αυτό είναι η Ομοιοπαθητική για μένα. Αναγέννηση.
Και ο Ομοιοπαθητικός μου, Φύλακας Άγγελος μου, που τον εμπιστεύομαι και του λέω τα πάντα. Με λίγα λόγια, τον βοηθώ για να με βοηθήσει έστω και αν πολλές φορές ντρέπομαι και νιώθω άσχημα γι΄ αυτά που του λέω. Αλλά το σημαντικότερο είναι να είναι το μυαλό σου καθαρό, και να λατρεύεις τον εαυτό σου, γιατί «Νους υγιής, εν σώματι υγιή».
The show must go on. Και εμείς ήμαστε πρωταγωνιστές που πέφτουμε και θέλουμε μια κλωστούλα για να ξανασηκωθούμε. Αυτό κάνει η Ομοιοπαθητική. Εκεί, ξαφνικά, παίρνεις αυτό το χαπάκι με την περίεργη ονομασία και σου αλλάζει τη ζωή.
Ευχαριστώ πολύ Dr Πίσιος.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ,τραγουδίστρια, γυμνάστρια – Αθήνα, Ελλάδα

Χτυπήθηκα από κατάθλιψη στα 17 μου, με αποτέλεσμα 20 χρονών να αρχίσω τις κρίσεις πανικού χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς είναι. Παλεύοντας με αυτό δέκα χρόνια κάποια μέρα πήγα σε ένα εφημερεύον νοσοκομείο με τρελή ταχυκαρδία αίσθημα θανάτου τρέμουλο και ασφυξία. Εκεί γνώρισα τον Κωνσταντίνο Πίσιο ως γιατρό στα επείγοντα και μου εξήγησε τι είναι αυτό και πως μπορώ να βοηθηθώ μέσω ομοιοπαθητικής. Τώρα στα 43 μου μετά από ψυχοθεραπεία 4 χρονών και ομοιοπαθητικής είναι παρελθόν η μαύρη τρύπα των πανικών της αϋπνίας της κατάθλιψης και της κακιάς αυτοεκτίμησης. Στη θέση τους έχω τακτοποιημένες σκέψεις ένα καθαρό μυαλό ένα σταθερό χαρακτήρα παραδοχή όσων μου συμβαίνουν αποδοχή των όσων δεν κατάφερα, μια αισιοδοξία ακόμα και τις κακές μέρες (θάνατος του πατέρα μου, οικονομικά προβλήματα) όρεξη για δημιουργία, έρωτα και ζωή. Ευχαριστώ Κωνσταντίνε που μου άνοιξες τα μάτια, κρίμα που έχασα τόσο καιρό ώσπου να το αποφασίσω έχοντας άγνοια. Συνέχισε να βοηθάς όλους τους ανθρώπους. Μη λυπόσαστε τον εαυτό σας όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα, ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ!!!

ΛΟΥΚΑΣ , γυμναστής – Αθήνα, Ελλάδα

Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα για 3 εβδομάδες ,με το γόνατο μου-μερική ρήξη πιθανόν συνδέσμου. Και κούτσαινα, και πονούσα συνέχεια. Έπαιρνα κάθε μέρα αντιφλεγμονώδη με ελάχιστη βοήθεια. Και είχα απελπιστεί.
Μετά από 30 λεπτά που πήρα το ομοιοπαθητικό, το πρήξιμο και ο πόνος πέρασε τελείως και μπορούσα να τρέξω να χορέψω να κάνω τα πάντα φυσιολογικά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Θεωρώ ότι ο Δρ. Πίσιος είναι επαγγελματίας με υψηλή εξειδίκευση σε Αμερική και Αγγλία, και ήμαστε τυχεροί που γύρισε Ελλάδα να προσφέρει τις γνώσεις του. 

 

 

 

2011 Homeoathens. All rights reserved Created by Businessrise