logo
Home Home Home ENGLISH
 
ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ
MACREPERTORY


Θα σας παρουσιάσω το νέο λογισμικό, MacRepertory 8. Το MacRepertory σας διευκολύνει στο να επιλέξετε γρήγορα ρουμπρίκες και να τις αναλύσετε, να παίρνετε ιδέες για τα φάρμακα, να ελέγξετε τις Materia Medica, να κάνετε έρευνα, και να αισθάνεστε βέβαιοι για τις συνταγογραφήσεις σας.

Το MacRepertory υπάρχει σε δύο μορφές, το MacRepertory Pro και το MacRepertory Classic. Και οι δυο μορφές αποτελούν ισχυρά εργαλεία, εκ των δυο το MacRepertory Pro σας δίνει την δυνατότητα να το προσαρμόσετε στις δικές σας απαιτήσεις, ενώ η αναλυσή του είναι πιο προηγμένη από την Κλασική έκδοση.
Και τα δυο μοντέλα είναι διαθέσιμα την Βασική (Core ) Βιβλιοθήκη ή με την Πλήρη (Full) Βιβλιοθήκη.

MacRepertory Pro- Επαγγελματικό

Το MacRepertory είναι ευκολότατο στην χρήση του. Ειναι σαν να έχετε ένα ανοιχτό βιβλίο στην οθόνη σας . Με περισσότερα από 20 ρεπερτόρια και 140.000 παραπομπές είναι εύκολο να βρείτε το ακριβές σύμπτωμα που θέλετε .

Συλλέγοντας ρουμπρίκες

Με ένα κλικ μπορείτε να συλλέξετε κάθε ρουμπρίκα για την ανάλυσή σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέχρι και 10 συλλογές ρουμπρίκων, με την κάθε μια να αντιπροσωπεύει την ιστορία του ασθενούς από μια διαφορετική σκοπιά.
Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Έχουμε συμπεριλάβει μια έκδοση του mind map, που υποστηρίζεται από τον Louis Klein που ομαδοποιεί τις ρουμπρίκες σε θέματα.
Με τη δημιουργία θεμάτων θα πάρετε μια σαφή γραφική παράσταση της δυναμικής του ιστορικού. Αυτή η επαναστατική οπτική προσέγγιση εστιάζει τη σκέψη και σας βοηθά να συνταγογραφείτε με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αναλύσεις

Το MacRepertory περιέχει μια συλλογή μαθηματικών στρατηγικών που συνδυάζονται με σαφείς γραφικές παραστάσεις για να παρουσιάσει το πιθανότερο φάρμακο για τον ασθενή. Αν η ρύθμιση είναι διαφορετική από αυτήν που έχετε συνηθίσει μπορείτε πολύ εύκολα να την μετατρέψετε ώστε να πάρετε ακριβώς αυτό που είναι ιδανικό για σας
Και το καλύτερο από όλα, δεν απαιτείται να ξέρετε καλά μαθηματικά!

Δημιουργία Διαγραμμάτων

Το MacRepertory αριστεύει στα γραφικά του. Έχει πολλά ωραία διαγράμματα για να επιλέξετε, με αποτέλεσμα να γίνεται η δουλειά σας ευκολότερη, προσδιορίζοντας με σαφήνεια το πιο πιθανό φάρμακο, τονίζοντας nosodes και τα μικρά φάρμακα τόσο γρήγορα όσο τα πολύχρηστα.

 Διασταύρωση ρουμπρίκας

Διασταυρώνοντας ρουμπρίκες ώστε να βρείτε φάρμακα που τις καλύπτουν όλες, σας παρέχει μια από τις πιο ισχυρές τεχνικές ανάλυσης για κάθε ιστορικό. Απλώς σύρετε τις ρουμπρίκες στο “Elimination Tool” για να δείτε μόνο τα φάρμακα που εμφανίζονται στο σύνολο του ιστορικού.

Οικογένειες

Ο Χάνεμαν ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισε ότι τα φάρμακα θα μπορούσαν να ταξινομηθούν σε ομάδες (στην περίπτωσή του, μιάσματα) ώστε να βοηθήσουν στην απλοποίηση της συνταγογράφησης.
Το MacRepertory επεκτείνει την έννοια αυτή σε 1.800 ομάδες φαρμάκων: από μιάσματα μέχρι φυσικά βασίλεια και από τις Vega Boxes στις Οικογένειες του Massimo.
Με ένα κλικ μπορείτε να εστιάσετε την ανάλυσή σας μόνο στα συφιλιδικά φάρμακα, ή στα φίδια, ή στα natrums, κλπ.. Το MacRepertory περιλαμβάνει πάνω από 100 ειδικά γραφήματα οικογενειών για να σας εμπνέυσουν να τα συνταγογραφήσετε καλύτερα.

Έρευνα

Το MacRepertory μετατρέπει τα ρεπερτόρια σε πολύτιμα εργαλεία για την έρευνα. Με δύο κλικ μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τους φόβους του Stramonium ή τη διαφορά μεταξύ του Kali Phosphoricum και Φωσφόρου ή τις ομοιότητες μεταξύ Calcarea Carbonica και Asterias Rubens. Μπορείτε να κάνετε προφίλ λέξεων μέσω του ρεπερτόρυ, δηλαδή να βρείτε κάθε ρουμπρίκα που σχετίζεται με τη λέξη «άλογο» και τα φάρμακα που σχετίζονται με αυτό.

Συγκρίνοντας Έννοιες

Όταν έρθει η ώρα να αποφασίσετε για ένα φάρμακο, με το Εννοιολογικό Γράφημα κάνετε εύκολη διάκριση μεταξύ φαρμάκων, ομάδων, και οικογενειών. Μπορείτε να συγκρίνετε με μια ματιά τις κύριες εκφράσεις (που αναφέρονται σε όργανο του σώματος, αίσθηση, modalities, κ.λπ.), των φαρμάκων, π.χ., το αναπνευστικό και το νευρικό σύστημα για Cuprum ή το ορθό για Ratanhia, καθιστώντας σαφές ποια φάρμακα ταιριάζουν καλύτερα στην περίπτωση.

Ανακαλύπτοντας τις Οικογένειες

Το MacRepertory επέτρεψε στον R. Sankaran να ανακαλύψει τα κοινά χαρακτηριστικά των οικογενειών που περιέγραψε. Μερικά κλικ μόνο και μπορείτε να δείτε τις κοινές ρουμπρίκες για τα περισσότερα φάρμακα μέσα στην οικογένεια.

 Κάντε το όπως θέλετε

Το MacRepertory είναι σχεδιασμένο να αναπτύσσεται μαζί με σας. Δημιουργήστε στρατηγικές που λειτουργούν καλύτερα για τα ιστορικά σας, σχεδιάστε τα δικά σας προσαρμοσμένα γραφήματα και δημιουργήστε νέες οικογένειες φαρμάκων. Διαλέξτε τα δικά σας χρώματα φόντου, τις γραμματοσειρές, και εικονίδια των ρεπερτορίων. Συμπληρώστε προσθήκες σε οποιοδήποτε ρεπερτόριο και τις σημειώσεις σας στη Materia Medica.

Materia Medica

Μόλις περιορίσετε την επιλογή σας σε λίγα φάρμακα που θέλετε, θα μπορείτε να τα ελέγξετε στη φαρμακολογία, θα μπορέσετε να τα ελέγξετε στην Materia Medica. Το MacRepertory περιέχει ΜΜ από Boericke, Boger έως Phatak, Morrison, Scholten, και Vermeulen.

Επικοινωνήστε
Κάντε κλικ σε ένα φάρμακο, σε μια ρουμπρίκα, και αμέσως μεταφέρεστε στο ReferenceWorks. Χρησιμοποιήστε τα φάρμακα που βρίσκονται σε πάνω απο 800 βιβλία και επικολήστε τα αποτελέσματα στο MacRepertory, βελτιώνοντας την ανάλυση του ιστορικού.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και βίντεο στο http://www.kenthomeopathic.com

 

 

 

 

2011 Homeoathens. All rights reserved Created by Businessrise